Кафедра:
Економіки підприємства
Тип матеріалу:
1. Завдання удосконалення організації праці.
2. Форми поділу праці. Кооперування праці на підприємстві. Форми кооперації.
3. Особливості організації робочих місць робітників. Чинники, що впливають на працездатність.
4. Виробничі процеси на підприємстві.
5. Призначення та класифікація нормативів праці. Принципи нормування праці.
6. Час роботи, його склад і структура. Простої і перерви.
7. Методи вивчення та встановлення норм праці.
8. Фотографія робочого часу, її зміст, види. Хронометраж, його призначення.
9. Диференціація та перегляд норм витрат праці при нормуванні.
Посилання для перегляду/скачування матеріалів доступні лише користувачам локальної мережі ПДАУ.