Кафедра:
Економіки підприємства
Тип матеріалу:
1. Валова продукція сільського господарства та методика її визначення.
2. Взаємодоповнюючі, конкуруючі та неконкуруючі види продукції.
3. Товарна продукція та методика її визначення. Відносна та абсолютна товарність.
4. Чиста продукція аграрних підприємств, методика її розрахунку і значення для забезпечення простого і розширеного відтворення.
5. Сутність ефективності і рентабельного ведення виробництва. Методика визначення традиційних показників рентабельності.
6. Факторний аналіз рентабельності виробництва.
7. Беззбитковість виробництва та методика її визначення.
8. Оцінка позиції підприємства на ринку та методика її здійснення.
Посилання для перегляду/скачування матеріалів доступні лише користувачам локальної мережі ПДАУ.