Кафедра:
Економіки підприємства
Тип матеріалу:
1. Поняття трудових ресурсів аграрних підприємств та їх класифікація.
2. Забезпеченість аграрних підприємств трудовими ресурсами і методика визначення потреби у найманій праці.
3. Сезонність сільськогосподарського виробництва, показники її вимірювання і шляхи пом'якшення.
4. Формування і функціонування ринку праці в сучасних умовах господарювання.
5. Продуктивність праці: поняття та її значення для зростання обсягу виробництва продукції.
6. Діалектика співвідношення між живою і уречевленою працею.
7. Методика визначення показників продуктивності праці в аграрних підприємствах та їх економічний зміст.
Посилання для перегляду/скачування матеріалів доступні лише користувачам локальної мережі ПДАУ.