1. Характеристика системи показників аналізу праці та особливості їх розрахунку в сільському господарстві.
2. Аналіз забезпеченості підприємства робочою силою та продуктивності праці.
3. Аналіз використання робочого часу. Аналіз трудомісткості і виробництва продукції.
4. Характеристика нормативних джерел по проведенню аудиту.
5. Послідовність та етапи проведення аудиторської перевірки.
6. Планування аудиту, стадії і підготовка до проведення аудиту.
7. Ограни аудиторської перевірки, їх діяльність в Україні.
8. Види адміністративної відповідальності за неподання звітності з праці.
9. Дані, періодичність, термін подачі форм статичної звітності з праці.
Посилання для перегляду/скачування матеріалів доступні лише користувачам локальної мережі ПДАУ.